how to make a site
Mobirise


Egyen Potenciálra Hozás

A hazai gáz szolgáltatók úgynevezett EPH nyilatkozat meglétéhez kötik az új és régi gáz bekötéseket, üzembe helyezéseket. Tehát a gáz hálózatra csatlakozás elő feltétele, hogy nem csak gáz üzembiztonság, hanem villamos biztonság szempontjából is megfelelően kialakított hálózat kerüljön gáz nyomás alá, azaz üzembe helyezésre.


MobiriseFűtésrendszer tisztítás

A fűtési rendszer megfelelő áttisztítása elengedhetetlen az üzembe helyezés előtt. Számos problémát előzhet meg a gondos eljárás, többek között a hőcserélők lyukadását, a kazán tönkremenetelét, a rendszer dugulását. 
Mobirise


Mágneses iszapleválasztás

A fűtési, hűtési és napkollektoros rendszerekben a hőhordozó közeg víz vagy víz-glikol keverék. A víz nem desztillált víz, hanem családi házaknál hálózati ivó,nagyobb rendszereknél kezelt (ioncserélt) víz.A hőszállításhoz a homogén víz lenne az ideális, de ezt csak kiegészítő berendezésekkel lehet biztosítani, mert a víz tartalmazhat oldott levegőt és különböző szenynyeződéseket, amit iszapnak nevezünk.

Mobirise

Garancia


Más a gázkészülékek megítélése
a villamos és egyéb készülékeknél. A gyártók alapból minimum 1 év garanciát adnak, amit a vásárlás során akár ki is lehet terjeszteni. A gázkészülékeknél, gázkazánoknál nincs ilyen, ott sokkal bonyolultabb garanciális feltételek vannak, melyekre nem árt odafigyelni.