Budapesten és Pest megyében dolgozunk!

→ 06-70-595-4126 
(a telefonszámra kattintva hívhat minket)Vállaljuk: cirkók, konvektorok, vízmelegítők, álló kazánok, gázbojlerek javítását, karbantartását, cseréjét, valamint
fűtésrendszerek vegyszeres átmosását, Fernox® mágneses iszapleválasztó beépítéssel, protektoros védelemmel!

Budapesten kiszállási díj nélkül dolgozunk!

Amennyiben nem tart igényt a munkára vagy nem javítható a készülék, úgy egy egyszeri 3000ft+áfa hibamegállapítási díjat számítunk fel!

Budapesten kívül, egyszeri kiszállási díjjal dolgozunk, melyről telefonon kérhet tájékoztatást!

how to build a site

Telefonos vagy email-es megkeresésnél is, a rendelkezésünkre álló információk alapján megpróbálunk minden ügyfelünknek tájékoztatást adni a várható költségekről, de azt is fontos tudni, hogy a legtöbb esetben csak a helyszíni hibamegállapítást követően tudjuk az esetleges javítás várható költségét pontosan meghatározni!


Garanciát kizárólag javítási és szerelési munkákra tudunk adni!
Karbantartásnál és átvizsgálásnál semmilyen szerelés  és alkatrész felhasználás nem történik, így arra garanciát nem áll módunkban adni!

  1. GARANCIA - Minden általunk végzett és teljes egészében elkészült munkára szerelési garanciát vállalunk!  Garanciára vonatkozó további információért kattintson  →IDE
  2. ÁR/ÉRTÉK - Igaz nem mi vagyunk a legolcsóbb szervíz a piacon, de nem is akarunk azok lenni! A legdrágábbak sem mi vagyunk, viszont minden munkát egyformán, kivétel nékül, teljes odafigyeléssel és a legjobb szakmai tudásunk szerint végzünk el! 
  3. CÉLJAINK - Szeretnénk, ha minden ügyfelünk elégedett lenne! Ennek egyik feltétele, hogy az általunk karbantartott vagy javított gázkészüléket úgy hagyjuk ott, hogy a hatályos rendelkezéseknek, jogszabályoknak és életvédelmi szempontoknak megfeleljen! 

CSAPATUNK

"Akik mindent megtesznek, hogy készülékeik megfelelően üzemeljenek!"
Korcsok Roland

Fejlesztő, szerviztechnikus
Hegedűs István

Gépésztechnikus
Készmann Péter

Épülettechnikus