Rólunk

2004-ben kezdtünk el épületgépészettel foglalkozni. Újépítésű társasházak gépészeti kivitelezésével foglalkoztunk, az alapok kiépítésétől a teljes szerelvényezésig. Mivel időről időre nőtt a körbetartozások száma és összege sajnos mi is szorult helyzetbe kerültünk és kénytelenek voltunk profilt váltani.

2008-ban elkezdtünk felmérni, mire van szüksége az embereknek és a lehetőségeinkhez képest mit tudnánk mi nyújtani. Rövid időn belül kiderült számunkra, hogy a legideálisabb megoldás a gyorsszolgálati tevékenység. Ezen a nyáron a Balatoni régió volt az amiben potenciált láttunk, az ilyen jellegű szolgáltatás teljes hiánya miatt. Az irány helyes volt, viszont más is felfedezte ezt a parlagon heverő piacot, így megjelent a konkurencia. Ezzel nincs is semmi probléma. A probléma akkor kezdődött amikor az egyszemélyes vállalkozások jóval olcsóbban nyújtották és a mai napig nyújtják a szolgáltatásukat hozzáértés és háttér nélkül, csakhogy filléres haszonra tegyenek szert, trehány munkát végezve, sok esetben életveszélyes állapotban hagyva a készüléket, és ezzel tönkre téve, ellehetetlenítve azokat akik lelkiismeretesen és becsülttel próbálják elvégezni a munkájukat.

2011-ben elkezdtük Budapesti víz-gáz-fűtés-klíma-zár-dugulás gyorsszolgálati tevékenységünket. Sajnos mint minden szolgálatásban dolgozó kisvállalkozást, minket is elért az emberhiány lesújtó karja. Embereink a jobb Élet és több pénz reményében külföldre vándoroltak, amit megértünk és tiszteletben tartunk. Ezzel együtt viszont a szolgáltatásunk tevékenységi körét leredukáltunk a gázkészülék szerelésre és a klíma karbantartásra, egészen addig amíg nem lesz elegendő és megfelelő munkaerő.

Most, 2018-ban jórészt gázkészülékek javításával, karbantartásával, cseréjével, valamint klíma karbantartással és fertőtlenítéssel foglalkozunk Budapesten és Pest megyében.
Kéménybélelésre valamint kisebb víz, fűtés, festés, villanyszerelés és asztalos munkákra tudunk ajánlani szakembert, amennyiben szükség lenne rá!

Telefon: 06-70-595-4126
Email: info@gazszerviz.eu

free amp templates